Over ons

Over ons

John van der Steege, de eigenaar van garagebedrijf vd Steege, had op jonge leeftijd al interesse in alles wat met sleutelen aan motoren te maken had. Diverse brommers werden uit- en in elkaar gezet. Op 15-jarige leeftijd is hij bij een universele garage aan de slag gegaan en hier bleek dat naast zijn interesse in motoren hij er ook feeling voor had. Zijn keuze om motorvoertuigentechniek te gaan volgen, was daardoor gauw gemaakt.

Nadat John zijn opleidingen had afgerond en nog een aantal jaren kennis en ervaring heeft opgedaan bij de universele garage is hij geswitcht naar een Mercedes dealer, waar zijn liefde voor dit merk alleen maar groter is geworden.  Hier heeft hij een aantal jaren met veel plezier gewerkt.

Maar de gedachte om voor zichzelf te beginnen bleef geruime tijd door zijn hoofd spelen. Deze stap heeft hij kunnen maken door samen met een kameraad, die in auto’s handelde, een bedrijf op te richten. Samen hebben ze 4 jaar in Mastenbroek een bedrijf gerund maar toen de klantenkring behoorlijk uitbreidde, waren ze geneigd een andere locatie te zoeken. In 2016 zijn hun wegen gescheiden en heeft John zijn intrek genomen in het huidige pand aan de Veldoven 13 e in IJsselmuiden.

In korte tijd kwamen er veel klanten bij waardoor John de werkzaamheden alleen niet meer kon bolwerken. Inmiddels werkt hij met een enthousiast team om de diversiteit aan werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Wij bedenken en creëren de beste oplossingen waar het gaat om reparatie, onderhoud of revisie van uw auto. Onze garage is voorzien van alle technische middelen om u van dienst te kunnen zijn.