Onderhoud en reparatie

Sander (2)

Onderhoud

Naast de jaarlijkse APK-controle voor uw auto, moet u de auto om de zoveel tijd ook wegbrengen voor een onderhoudsbeurt. Wij verrichtten onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk of type. Welke auto u ook rijdt, u kunt altijd bij ons terecht. Wilt u precies weten wat de kosten zijn voor een onderhoudsbeurt, groot of klein? Neem dan contact met ons op en wij bespreken met u alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 038-4580656.

29216258_640321893025837_2644934744966884411_n

Uitlijnen

Laat uw auto ook regelmatig bij ons uitlijnen. Uw auto is beter bestuurbaar en u bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van uw auto een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden. Ook wanneer u merkt dat uw auto naar één kant trekt of als uw banden scheef afslijten is het advies de uitlijning van uw auto te laten controleren. Bovendien rijdt u met een goed uitgelijnde auto veiliger op de weg.

Digitale service registratie

Het is al jaren een vast ritueel na het uitvoeren van onderhoud aan uw auto: het bijwerken van het onderhoudsboekje. Wij noteren de datum, kilometerstand en uitgevoerde werkzaamheden in het onderhoudsboekje. In principe een eenvoudige klus. En zolang het boekje een op een logische plaats in het voertuig te vinden is, vraagt het niet veel tijd.

Dat laatste dreigt nu te veranderen. Steeds meer autofabrikanten nemen al enkele jaren afscheid van het papieren onderhoudsboekje en schakelen over op een digitaal onderhoudsboekje, ook wel DSB (Digitaal Service Boek) genoemd. Wij als universele garage kunnen ook het uitgevoerde onderhoud bij de fabrikant laten registreren. Zo is ook bij eventuele verkoop van uw auto digitaal inzichtelijk welk onderhoud uw auto heeft genoten.